12 Ocak 2014 Pazar

Sosyal SEN Projesi Yayın Hayatına Baslamıstır

Gündemin renkli anlarını ve sosyal medyanın, güncel ve sürekli atan nabzına şahit olmanız için; İnternet dünyasının en yeni, en kaliteli, en güvenilir ve en tarafsız haber ve paylaşım blogu "Sosyal SEN" adlı sitemiz yayın hayatına başlamıştır.



İnternette ki binlerce reklam dolu çöp sitelerden sıkıldıysanız ve daha farklı yenilikçi ve kaliteli bir site arıyorsanız tam yerindesiniz. Sosyal SEN sade arayüzü ve renkli yazılarıyla ilginizi çekecek.




"Sosyal SEN Projesi" Nedir ? Nasıl Ortaya Çıkmıştır ?

Sosyalİ kelime itibariyle sosyoloji ile direk bağlantılı olup, insan ilişkilerini inceleyen bilim dalıdır. Sen, ise özellikle internet dünyasında (network world) ve sosyal medya da (social media) sizin bire bir ilişkili olduğunuz ve beğeninizi alan paylaşım, haber ve yazıları ifade etmesi düşüncesiyle yola çıkılarak, proje genel anlamda ismini "sosyalSEN.net" olarak almıştır.



Blogumuzda gündeme ait haber ve olayları farklı bir bakış açısıyla görebilir, analizci ve tarafsız düşünceyle yapılan paylaşımlarla madalyonun diğer ucunu görebilirsiniz.

Sosyal Medyada en büyük rolü olan Facebook, Twitter ve Youtube ile ilgili haberleri ilk buradan okuyun. Yeni düzenlemeler hakkında yapılan ilk çalışmalar ve sonuçlarına yer vereceğimiz sitede, en çok hit alan resim ve videolarıda sunacağız.



Değerli Okurlarımız

Sizler için sitemizde spor, müzik, sinema, kadın ve moda, kültür ve sanat, sağlık, bilim ve hayatın içinden yüzlerce kategori hakkında çeşitli bilgi ve haberleri bulmayı ve yayınlamayı hedefliyoruz. Ayrıca internet dünyasına geniş yer vererek;
  • WordPress
  • Sosyal Medya
  • Online Oyunlar
  • İnternetten Para Kazanma
  • Search Engine Optimization
  • Çeşitli Web Siteleri
  • Bilgisayar İpuçları
  • Sistem Güvenliği
  • Oyun İncelemeleri konularında kaliteli ve özgün yazılmış makalelerimizi okuyabilirsiniz.


2014 yılının ilk günlerinde kurulan bu blog benim değil sizin siteniz olacak.

Bizi sosyal medyada takip etmeniz için;

Resmi Facebook Sayfamızhttps://www.facebook.com/sosyalsen.net

Resmi Facebook Profil: https://www.facebook.com/sosyal.sen

Resmi Twitter Sayfamız: https://twitter.com/sosyalsen_net


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Hayatın renkli anlarını ve sosyal medyanın hızlı atan nabzını hissetmeniz için açılmış; en yeni, en kaliteli ve en güvenilir haber ve paylaşımlarla benim değil SEN'in siten sosyalSEN.net
sosyalsen.blogspot.com Webutation
Bu site %100 güvenli olup, Google ve Norton Anti-virus tarafından onaylanmıştır.
Designed By Seo Blogger Templates